Управление на Facebook страница 149.99 лв.
Ангажиращо съдържание и план за управление, който ще повиши органичния рийч, реакциите и кликовете на публикациите Ви. Спомага за подобряване на платеното рекламно представяне, изграждане на аудитория и лоялна база от фенове.
Изработка на система за продажби 99.99 лв.
Индивидуален план за това, как, кога, къде и какъв ресурс да изразходвате. Система от стъпки за контрол и оптимизация на разходите. Стратегии за създаване на ядро от клиенти и повишаване стойността и броя на реализираните продажби.
Изграждане на уеб сайт 449.99 лв.
Актуални визии, лесни за употреба, всички необходими инструменти, разнообразие от платежни методи, съдействие за виртуален терминал, адаптивен дизайн за мобилни устройства и безплатни модули. Искате ли преживяването на посетителите Ви да бъде перфектно?
Имейл кампании 49.99 лв.
Персонализирани, директни, безплатни - това е характеристиката на кампаниите чрез имейл. Възползвайте се от това силно оръжие, което влияе върху за репутацията и обема на продажбите ви. Заплащате единствено цената за услугите ни.
Push Notifications кампании 49.99 лв.
Със много висок процент на клик, този канал е пряк конкурент на електронната поща. Също като нея е абсолютно безплатен, заплащате единствено таксата за обслужване без рекламен бюджет.
Google Ads кампания 249.99 лв.
Искате ли да сте на първо място в търсачката на Google? Да стартирате Youtube реклама или ремаркетинг кампания в дисплейната мрежа.. Широк кръго от настройки и възможности за грешки, които могат да доведат до изразходване на огромни бюджети без никакъв резултат. Заплащате за всеки клик и получите качествен трафик от хора, които се намират в етап на желание за покупка.
Пакет реклама във Facebook 199.99 лв.
Рекламата във Facebook се характеризира с висока възвръщаемост на вложените средства. Изключително мощна тя дава възможност за реализация на различни цели. Продажби, ангажираност, генерация на клиенстки списъци, динамична реклама и ремаркетинг. Гарантираме резултати с до 30% по-високи от средните за България.
Мониторинг на кампании 49.99 лв.
Управлявате кампании във Facebook или Google? Нека ги наблюдават наши експерти. Получавате насоки и съвети, които ще Ви спестят разходи и ще подобрят изпълнението на целите.
Маркетинг консултация 59.99 лв.
60 минутен разговор, който е по-добър от всяко едно обучение със същата продължителност. Някои казуси и проблеми могат да Ви отнемат месеци, освен това водят до загуба на финансов ресурс.