ClickCease

Абонирайте се за бюлетина ни.
Само така първи ще получите информация за ново съдържание, услуги и ексклузивни промоции.

3 кратки съвета към тези, които предлагат услуги

Facebook
Twitter
LinkedIn
Предлагате определен вид услуга? Без значение дали притежавате компания, която предлага почистване по домовете или бизнес, който се е специализирал в ремонта на климатици, следните три съвета ще Ви бъдат полезни за създаването на ефективна система за привличане на нови клиенти.
Тази стратегия е подходяща също за търговци на продукти с ограничено търсене и възможност за описание с точно съвпадение.

1. Използвайте мрежата за търсена на Google Ads.

Достигайки до хора в напреднал стадий на търсене е от ключово значение за поддържане на добър растеж на бизнеса Ви. Използвайте фрази с точно съвпадение, чрез които ще получите по-качествен трафик.
Например: “почистване на офиси в София”,  “почистване на офиси цени”, “почистваща фирма абонамент във Варна” и други.
Запознайте се със статията ни:
„КЪДЕ ДА РЕКЛАМИРАТЕ? FACEBOOK СРЕЩУ GOOGLE ADS“

2. Създайте Блог секция

Ангажирайте феновете си в социалните мрежи, чрез поддръжката на Блог секция във Вашия сайт. Това ще поддържа интерес към бранда Ви, ще получите безплатен трафик и ще изгради ядро от хора, които се интересуват от бизнеса Ви. Създаването на информиращо, полезно или забавно съдържание ще позволи създаването на аудитории от хора, към които да насочите рекламните си послания.

3. Включете E-mail маркетинга в арсенала си

Поддържайки Блог секция и създавайки popup прозорци с атрактивни оферти ще може постоянно да увеличавате броя на абонатите във Вашата mail листа. Създавайки e-mail кампании получавате възможност да насочвате изключително качествен трафик към сайта си и то абсолютно безплатно.

До каква степен тази стратегия е подходяща за Вас? Изпратете запитване на Безплатна консултация.