News Feed ЪПГРЕЙДъ, промени ли се нещо?
09.02.2018
Как да превърнем страницата си в Супер Герой
02.09.2018

Въпреки, че визуалните ни вкусове се различават, има няколко универсални принципа, които се отнасят за всички успешни сайтове и магазини. Създадох прост списък с кратко описание на всеки фактор. Интернет расте, динамиката и развитието водят до все по-взискателни посетители. Ако не задоволите очакванията им, може значително да намалите ефективността на бизнеса си.

1. Качествено съдържание
Хората посещават сайта Ви, заради неговото съдържание, осигуряването на полезна информация е от най-фундаменталните проблеми, на които собствениците трябва да отговорят.

Качеството на съдържанието не само играе жизненоважна роля при реализиране на зададените цели (продажби, информираност и т.н.), но също така оказва пряко влияние върху класирането ви в търсачките.

Доброто съдържание отнема много време или струва пари, затова създайте подробен план и се погрижете за него.

2. Използваемост
Много сайтове в мрежата – дори готините – се провалят, защото хората или не могат да разберат как да използват сайта, или не могат да свикнат с иновативната навигационна система, която уеб дизайнерът ви създаде за да оправдае часове работа, за която вие плащате.

За да сте сигурни, че посетителите намират сайта ви лесен за използване, препоръчително е да проведете няколко прости теста.

<< РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В ПЛАТФОРМАТА НИ И ЗАЯВЕТЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ УЕБ САЙТ. >>

3. Достъпност
Хората използват интернет по много различни начини, като все по-голям брой връзки, браузъри и устройства.

От бързи корпоративни връзки до мобилни широколентови услуги и iPhone, браузъри за реч, стари браузъри до старомодно комутируема връзка, диапазонът е огромен.

Вашият сайт трябва да бъде използваем на всяка от платформите, от които хората вероятно ще имат достъп до него. Освен, че дизайнът трябва да е адаптивен е необходимо да се погрижите за още елементи като скорост и четимост.

4. Добра стратегия
Добрата стратегия е от съществено значение за постигането на добра възвращаемост инвестираните пари.

Уверете се, че знаете какъв бизнес правите, какви конкуренти имате, къде и какво правите, преди да започнете да изразходвате пари на вятъра.

5. Привлекателен дизайн

Всеки иска да има най-добре изглеждащ сайт.

Много уеб дизайнери стават обсебени от това – отчасти защото това е забавно и отчасти защото е бързо се продава. Докато сайтът ви трябва да изглежда страхотно, неговият вид е само част от пъзела.

Ключът е да идентифицирате демографскатa специфика и да приложите дизайн, който е ориентиран към потенциалните клиенти и продуктите, които продавате.

6. Маркетингова стратегия за популяризиране на Вашия сайт

Просто създаването на онлайн магазин или уеб сайт вече не е достатъчно.

Трябва активно да създавате трафик, като го популяризирате.

Има няколко начина да направите това, като оптимизация за търсачки, реклама със заплащане, influence стратегии, имейл маркетинг, както и традиционните офлайн методи като печат, телефон, радио или листовки.

Важното е да имате стратегия и да я изпълнявате.

<< РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В ПЛАТФОРМАТА НИ И ЗАЯВЕТЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ УЕБ САЙТ. >>

7. Дайте на хората основание да се върнат

Някои сайтове се стремят само към посетители за веднъж.

Освен ако сайтът ви не е такъв, обмислете как да накарате хората да го посетят отново.

Повечето, които сърфират в мрежата, посещават толкова много сайтове в един ден, че просто не могат да си спомнят всички.

За да преодолеете това, трябва да предложите неоспоримо ценно съдържание, което да ги кара да се завръщат отново и отново.

8. Използвайте Google Анализ

Има някои чудесни инструменти, не само проследявате колко хора посещават сайта ви, но какво правят, когато стигнат там.

Това осигурява ценна обратна връзка, която може да бъде използвана за подобряване, като се анализират проблемни точки, точки на вход и изход и хиляди други.

С тази обратна връзка от реалния свят, може да получите значително увеличение на ефективността.

<< РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В ПЛАТФОРМАТА НИ И ЗАЯВЕТЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ УЕБ САЙТ. >>