Информация за услугите ни

Рекламни кампании

Желаете ли да достигнете до нови клиенти, да възстановите изгубените или тези, които са били на крачка, но не са се възползвали от Вашите продукти или услуги? Ние сме партньор с дългогодишен опит в реализацията на кампании във Facebook и Google Ads с цел популяризиране на марки, привличане на нови клиенти, създаване на клиентски списъци и увеличаване на броя и обема на продажбите посредством разнообразни техники. Желаете ли да оптимизираме рекламните Ви бюджети, освобождавайки средства за нови инвестиции, ние знаем как да харчим парите Ви при пълна прозрачност без прехвърляне на рекламни бюджети. Атрактивни условия за дългосрочни договори и гарантирани резултати. Желаете ли армия от лоялни клиенти още сега?

Изработка на сайтове

Клиентите ни казват за нас, че работим бързо и ефективно. Коректността е в основата на нашия успех. Желаете ли Вашият сайт да е с модерна визия, високоефективен, адаптивен и технически перфектен. Скоростта е от значение, а нашите продукти са възможно най-оптимизираните на пазара. Представянето пред клиентите Ви трябва да бъде впечатляващо, а то може да бъде такова доверявайки се на опита ни. Предоставяме пакети, които остават Ваша собственост. Без месечни или скрити такси. Предоставяме завършен продукт с интегриран Facebook Pixel, продуктови каталози, системи за плащания и доставка, чат ботове, и-мейл маркетинг, мулти-езичност, Google Analytics, и много други. Изпратете запитване и се възползвайте от възможността за безплатна консултация. Желаете ли да бъдете запомнени още сега?


Системи за продажби

Рекламните кампании са най-силното Ви оръжие, когато са част от ефективни системи за продажба. Изграждаме такива посредством социален маркетинг във Facebook & Instagram, и-мейл маркетинг, системи за автоматизирано обслужване (чат ботове), блог секции, създаване на изображения и видео съдържание. Всяка една от посочените услуги може да бъде заявена поотделно и адаптирана според нуждите на бизнеса Ви. За целта ще изготвим индивидуална оферта след безплатна консултация. Желаете ли увеличаване на продажбите още сега?

Консултации

Това е най-добрият вариант на обучение, подходящо за собственици на малък бизнес или цели маркетингови екипи. Персонално отношение към всеки проблем, възможността за контакт и връзка опитни експерти и директна комуникация, правят услугата изключително полезна с висока възвращаемост на вложените средства. Изготвяме индивидуални пакетни цени включващи определен брой часове. Всеки от разговорите се записва с възможност за допълнителен анализ. Услуга, която разрешава моментни затруднения, проблеми и открива нови пътища пред бизнеса и екипа Ви.

Защо да изберете нас?

Пълна прозрачност

Виждате всичко, което правим. Не прехвърляте средства за реклама в наши сметки.

Гарантирани резултати

Набелязваме целите и ги постигаме. Така знаете какво очаква бизнеса ви в дългосрочен план.

Всичко в едно

Предлагаме абсолютно всички услуги, които са необходими за развитие на всеки бизнес.

Богат опит

15 години международен опит дава възможност да предвиждаме развитието на по-малките пазари.

Споделени ресурси

Избирайки нас, бизнесът ви получава възможност за достъп до инструменти, чиято обща месечна такса достига 4000 евро.

Услуга в промоция

Изберете ни и ще създадем вашият мечтан уеб сайт. Изберете подходяща визия и се свържете с нас за допълнителна информация.

  • 100% удовлетвореност
  • Предварителен избор на визия
  • Адаптивност и маркетингови инструменти
  • Мулти-езичност, платежни инструменти и интеграции с куриери
  • Без допълнителни такси и уловки свързани с липсващи функционалности