Пълен набор от възможност за твоя бизнес.

Inbound Стратегии

Популяризиране на марки, изграждане на присъствие, директни продажби, създаване на кампании с цел осведомяване и ангажиране. Умни стратегии с дългосрочни цели, които ще създадат възможности за бърз растеж на Вашия бизнес. Маркетинг със съдържание, поддръжка на БЛОГ страници и създаване на кампании за генериране на клиентски списъци. Позиционирайки Ви по-близо до клиентите увеличаваме броя и размера на реализираните продажби.

Уеб страници и магазини

Създаване на корпоративни и персонални уеб страници. Изграждане и поддръжка на онлайн магазини. Иновативност и функционалност на най-високо ниво. Всичките ни проекти са реализирани в съответствие с нуждите на всеки клиент. Абсолютна функционалност, адаптивен дизайн, опростена навигация и администрация. Проектите ни включват всички необходими модули за реализация пълноценни кампании в рекламните платформи на Facebook и Adwords.


Предимствата, които ще получите спрямо конкурентите си:

  • Ориентирани предимно към Inbound маркетинга, нашата цел е да накараме клиентите Ви сами да открият своите нужди и да намерят Вас. Избирайки стратегии, които забоикалят методите за агресивни продажби и самопредлагане, ние гарантираме, че бизнесът Ви ще расте, защото това, което имаме за цел е да Ви направим полезни.
  • Повечето Ви конкуренти нямат стратегия, а продават ден за ден. Това води до ниски резултати в среда, която става все по-конкурентна.
  • Гарантирана креативност и иновация, което се дължи на това, че сме в крак с най-новите методи за въздействие, ангажиране и ре-ангажиране.
  • Оптимално изразходване на бюджетите - без загуба на средства. Анализът и контрола, които упражняваме ни спомага да опознаем клиентските нужди, нагласи и желания. По-този начин постигаме резултати без излишно изразходване на средства.


  • Възможността за комуникация със наш специалист Ви прави по-информирани и в крак с нещата, които правим. Разбирането на процесите, които осъществяваме създава възможност за организация на бизнеса Ви по-различен начин.
  • Големият обем от работa остава за нас, което прави Вас по-свободни за задачи, които да повишат ефективността на бизнеса Ви.
  • Инструментите, които използваме всекидневно, струват доста повече от цената на услугите ни.
  • Отговорност, разбиране на нуждите, комуникация, коректност и перфектно отношение към всеки един клиент.