Изработка на Уеб Сайтове и Онлайн Магазини

Това не е поредната оферта. Няма да има: „Невероятна“, „Единствена“ и „Само сега“.
Дори страницата е различна.. Не съдържа мнения от „доволни“ клиенти, няма таймер за край и обещания, които няма да изпълним.

Цената е такава, защото отговаря на целите ни.

Какви са те?
Времената са такива, че успяват единствено тези, които са част от общност, която споделя ресурси, работи за общото благо с мотивация, която не зависи от краткосрочни стимули.
Стремежът ни е да развием отбор от бизнеси, който доминира.

Ясно осъзнаваме, че ако се грижим за вас, а вие за нас, то неизбежно ще бъдем отбор, който печели.

Искрено.. няма как да сме полезни на всеки, понякога не си заслужава.

calendar
Срок до
15 работни дни
diamond
Заплащанете след одобрение
на концепцията
letter mail
Пакетът включва консутлации
по телефона
book
Персонализирана видео документация

Включва всичко

  • Възможности

    Мобилна версия, лесен за работа административен панел, опростен и функционален мениджър на съдържанието. Оптимизация за скорост, както и начална SEO оптимизация. Маркетингови инструменти за пълноценно реализиране на рекламни кампании като: Facebook Pixel & Catalog, Google Analytics, Feed Manager & Conversion Tracking. Интеграции с Mailchimp и други маркетингови програми.

  • Без обвързване

    Не сме единствени. WordPress е най-популярната платформа в света. Армия от хора, които са насреща да ни заместят, лесно и без главоболия. Притежаваме над хиляда разширения. Няма задължение, което да ви обвързва с договор за поддръжка. Продуктът остава Ваша собственост, без допълнителни месечни такси и скрити условия.

  • Впечатляващи

    Получавате уеб сайт с модерни и изчистени линии. Актуален без нужда от обновяване в следващите години. Винаги ще бъдем няколко стъпки пред конкуренцията ви.

ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕМ ОТ ПОЛЗА? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.